Catering
Catering
Catering
Catering
Catering
Catering
Catering

Catering particulieren

Heerlijke High Tea, thuis of op locatie!

De high tea is erg populair! Deze Engelse traditie is een variant op de afternoon tea en bestaat uit een combinatie van hartige en zoete hapjes. Oorspronkelijk werd er alleen thee bij gedronken, maar dit kan prima worden aangevuld met vruchtensap, wijn of champagne.

Lees meer...


Kant en klare Picknickmand

Een zomerse fietstocht of erop uit met de boot? Dan wilt u onderweg best even stoppen en een mand met lekkernijen uitpakken.

Lees meer...


Lunch & brunch catering

Een hele zondagmorgen uitgebreid brunchen met vrienden of familie. Of uw vriendinnen trakteren op een leuke ladieslunch?

Lees meer...


Ontbijt aan huis bezorgd

Is het niet heerljk om verrast te worden met een luxe champagne-ontbijt? Een mand met heerlijkheden en alles om de tafel te dekken!

Lees meer...


Luxe hapjes (tapas) voor aperitief of avondborrel

Soms is het leukste avondje uit een avondje thuis. Vrienden of familie uitnodigen en heerlijk genieten van lekker eten en drinken. Ik maak voor u de ideale tapas die uitstekend passen bij een gezellig onderonsje.

Lees meer...


Buffet

Verjaardagen of andere mijlpalen kunt u het beste vieren door een groot feest te geven voor vrienden en familie. Het kan overweldigend lijken om voor zoveel mensen te moeten koken. À propos neemt het u graag uit handen.

Lees meer...


Diner of walking dinner

Een compleet verzorgd diner? Dat hoeft wat mij betreft niet alleen in restaurants, maar vooral thuis aan een grote tafel met vrienden en familie. À propos zorgt hiervoor, zo heeft u alle tijd voor uw gasten en kunt u zorgeloos genieten.

Lees meer...


Feest of borrel

Of het nu om een eenvoudig verjaardagsfeest gaat, een mooi trouwfeest, een borrel voor veel mensen, of een andere gelegenheid waarbij u thuis of op locatie mensen wilt ontvangen: À propos thuistraiteur maakt voor elke gelegenheid de lekkerste hapjes en gerechten.

Lees meer...


Volg ons op Facebook